Leveringsopties geboortekaartjes

Modelkaartjes worden door ons altijd verzonden met de brievenpost van Post-NL, deze kunnen 3 werkdagen onderweg zijn na verzenddatum.

 

Als je dan uiteindelijk de definitieve geboortekaartjes bestelt, dan gaan we vliegensvlug voor jou aan het werk. Geboortekaartjes worden door ons met de allergrootste prioriteit behandeld. Geboortekaartjes besteld op een werkdag vóór 15u = zelfde dag verstuurd. 

Een geboorte is een heel fijne, maar druk moment! Daarom bieden we je de mogelijkheid om de verzendwijze te kiezen die voor jullie ideaal is!

 

1. Direct versturen door Tadaaz

Jullie voegen de adressen toe aan het adresboek of laden deze op in je account via de Excelfile. Je kiest de verzenddatum en -methode. De rest van het werk doen wij: kaartjes drukken, enveloppes vullen, frankeren en versturen. 

 

2. Zelf je geboortekaartjes versturen.

Vind je het toch leuker om zelf jouw kaarten te versturen of wil je een persoonlijke toets of extra kaartje toevoegen, kies er dan voor om jouw pakje in een pakket te laten versturen naar jouw thuisadres. Indien je de kaartjes uit onze geboortecollectie bestelt op een werkdag voor 15 uur doen we onze uiterste best om deze nog dezelfde dag de deur uit te krijgen. Hiervoor heb je de keuze uit: 

  • Post-NL thuislevering
  • Post-NL levering in een afhaalpunt
  • Mondial Relay levering in een afhaalpunt of locker

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen