Wijn

Personaliseer jouw fles rode of witte wijn naar keuze met een leuk etiket! De heerlijke natuurwijn is ideaal voor een onvergetelijke avond!

De rode wijn werd gemaakt van hand geplukte Sangiovese druiven. Deze wijn is geschikt om nu al te drinken maar mag gerust nog even blijven liggen. Deze wijn is perfect bij vleesgerechten en heeft een helder robijnrode kleur. Qua geuren merk je zeker op dat deze kruidig is en hints van wilde bessen bevat. De smaak is zacht met mooie ronde afdronk.

De witte wijn werd gemaakt van hand geplukte Grechetto di Todi druiven. Deze wijn is ideaal om meteen te drinken. Geschikt als aperitief of bij visgerechten of slaatjes. De kleur kun je als stro-geel omschrijven. Deze frisse witte wijn bevat aroma's van pompelmoes, Granny Smith appel en witte bloemetjes. De smaak kan beschreven worden als fris met mooie mineraliteit en fraîcheur.

Deze wijnen werden met het ecologische duurzaamheidsmerk "Green Heart Label" bekroond uit de regio Umbrië, Italië. Dit label werd ontworpen om een biologische filosofie te certificeren en belonen. De bio wijnen worden in beperkte(re) oplage geproduceerd, dit om de kwaliteit ten allen tijde te kunnen garanderen.

Specificaties:

  • Rode wijn: bevat 13.0% alcohol, wordt ecologisch verbouwd en bevat sulfiet.
  • Witte wijn: bevat 12.5% alcohol, wordt ecologisch verbouwd en bevat sulfiet.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen