Duurzame producten

Houten producten

Al onze houten geschenken (denk maar aan: houten koffertjes, wijnkisten, brooddozen, flesopeners, serveerplanken, tandendoosjes en zo veel meer) zijn natuurlijke producten. 

Dit betekent dat elk product wat kan afwijken van elkaar en van de product foto op de website. Zo kan het zijn dat de nerven en noesten van het hout telkens wat anders zijn of een iets andere tint hebben...
Een combinatie van de twee bovenstaande kan natuurlijk ook indien jouw tekst en symbolen gebrand/gelaserd worden in of geprint worden op jouw houten artikel. Doordat de nerven van het hout anders lopen kan het zijn dat een stukje een andere tint/kleur krijgt bij het branden.

 

Artisanale zeep

De artisanale zeepjes zijn leuke geschenkjes met heerlijke geuren! Deze worden helemaal handmatig vervaardigd, dus is een kleur- of geurverschil tussen de zeepjes onderling of tussen sets zeker mogelijk. Afhankelijk van de kleur en geur die net bij die productie gebruikt werd kan deze dus een andere kleur of geur hebben. Uiteraard zorgt dit ook voor de charme van het artisanale product.

 

Lederen schort

Ben jij ook helemaal in de ban van onze vegan lederen schorten? Deze kunnen gepersonaliseerd worden met tekst en symbolen naar wens. Bij de productie hiervan wordt jouw personalisatie gebrand op dit leder wat voor een superleuke afwerking zorgt!

 

Drinkflessen

Je vindt onze drinkflessen in verschillende kleuren, zwart én wit. De witte flessen worden allen bedrukt terwijl de zwarte flessen worden gelaserd.

Het verschil tussen de twee houdt in dat de witte drinkflessen gepersonaliseerd worden door de combinatie van hitte en druk, terwijl de zwarte flessen met een laser worden uitgehold (dit is ook de reden waarom je enkel een zwarte kleur in onze editor kan kiezen).

mceclip1.pngmceclip0.png

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen